Et stort tillykke til Morten fyrstenborg og Svend "købmand " med lokalflyvningstilladelse.
 
I torsdags fik de slæbt instruktør Jonas W ud på flyvepladsen og med hjælp til spilkørsel mv. ,  også fra vores 2 nye elever, kom beviset i hus.
 
For de fleste er målet et certifikat - men ikke for vores 2 studerende, som betragter uddannelsen til svæveflyvepilot - som et studiemiljø. Morten som kan pynte sig med titel - længst periode som elev -  siger,  at der skal være plads til fester og indtagelse af chokolademælk. Og Svend , som kun har det halve af Mortens elev anciennitet, hvordan får man 5 solotimer? Meget enkelt - hvor mange starter skal der flyves i ASK 23 - og så bare i gang. Og Svend er jo købmand og kunne ikke forstå,  at flyvetiden på de enkelte starter, ikke kunne rundes op til hele timer - men her stod vores listefører fast.
 
Og meget overraskende har Morten og Svend ikke valgt et sabatår - på interrail mv. - men har besluttet sig for at læse videre - omskoling til TMG.
 
Og ikke alene fik Morten og Svend fløjet skoleflyvning i torsdags- men også vores nye elever Emil og Holger fik flyvning. Det er herligt at se, et sådan engagement blandt eleverne.
 
/Per Kragsø