Sidste weekend i oktober blev de sidste spilstarter i sæsonen 2018 fløjet. Men inden da er vintervedligeholdet allerede startet med olieskift på spillet - så motoren bliver konserveret i en frisk smøring.

Materilteamet mødets den sidste lørdag i Oktober for at koordinere og planlægge - samtidig med andre gik igang med at skille klubflyene af. 

Papirabejdet med at dokumenter vores vedligeholde er en ret stor opgave - som vores materielkontrolanter er primus motor for. Workorder, årligt syn og luftdygtighedsbevis (ARC) skal alt samme stemme - for at vi kan være klar til sæson 2019.

Med November så starter vintervedligehold af klubflyvene. Og hangar 1 summer allerede af aktivitet. Og skulle der være nogen, som ikke lige har været forbi hangar 1 endnu - så kan hangarrenoveringen kort opsummeres, som meget fin og indbydende. Lyse vægge og LED lys i loftet. De fleste ting er ved at have fundet deres vanlig plads - men der er også kommet nyt værktøj til. Igen er der klubmedlemmer, som har lagt et stort stykke arbejde - og med vanlig sans for kvalitet!!

Med garanti er 2018 flyve-(røver)-historierne fra den forgangne sæson allerede ved at tage fart - mens der vaskes, poleres og smøres.

Foto: Jørgen Eriksen