Lang fredag blev Rasmus Møjbæk sendt solo af dagens instruktør Peter Lorentzen. Og Rasmus "kvitterede" med at flyve 1 times termik på anden solostart. Mandag blev det en omskoling til Discus - sådan!!  

Vejrmæssigt blev det 5 dage med 'påskeøsten' - en tør en af slagsen. Den har jo været ret stabil de sidste 14 dage. Og svæveflyvemæssigt var fredag, lørdag og søndag nok de bedste, med svag til let vind og tørtermik til typisk 1300-1600m og et snit på 2.0-2.5 m/s. 

Fra Skinderholm blev der fløjet 108 starter og 121 timer i både klub og privat fly. Dette vidner om at det ikke var helt dårligt. Til tider var startfeltet ryddet - men der kunne sagtens være fløjet mere. Et par af dagene var der stadig fly i hangarene, som blot ventede på at blive luftet.  

Der blev udskrevet fælles opgave sammen med Arnborg, distancer mellem 148 - 355km. Det er altid sjovere når man har nogen at flyve og konkurrere med. Og jo, - 355km blev fløjet i tørtermikken med rimlige hastigheder.

Om aftnen var grillen tændt - det er jo med at benytte sig af muligheden, inden det bliver for tørt !! (DMI tørkeindeks)