Sommer...

Vi har taget hul på årets første sommermåned, som indtil nu har budt på såvel fine samt noget mere ustabile dage. Ifølge DMI’s langtidsprognose skal vi dog ikke frygte en gentagelse af 2017-sommeren, hvor det meste druknede i regn og blæst, men vi skal nok heller ikke se frem til en sommer, som vi nød sidste år. Det må betyde at vi har en god dansk sommer med vekslende vejr i vente. Derfor er det med at nyde de gode flyvedage og komme ud og flyve, når først vejret er her.

Danmarksmesterskaberne i svæveflyvning fandt sted på Arnborg fra Kr. Himmelfartsdag 30. maj til Pinsedag 9. juni. I denne periode passerede fronterne næsten dagligt igennem Danmark, hvilket gav en del udfordringer til flyvevejret, og konkurrencen bød på kun 4 ud af 11 konkurrencedage. Dog nok til en gyldig konkurrence, og til at bringe medaljer hjem til Herning piloter. Herning Svæveflyveklub var bredt repræsenteret i 4 ud af de 5 klasser med 7 piloter fordelt på 6 fly. I år havde vi igen 3 klubfly med i konkurrencen, og ikke mindre end to af disse fløj medaljer hjem! Mogens Hoelgaard og Flemming U. Andersen i klubbens Arcus T (VK) blev Danmarksmester i to-sædet klassen, og Thomas Byskov Grove i klubbens ASG 29e (29) fløj sig til en flot bronzemedalje i 15-meter klassen. Et stor tillykke til DM piloterne med de flotte resultater.

Forsættes via forside billede linket ->