Velkendt ustabil sensommer...

Efter en fantastisk flyvesæson slog vejret i starten af august om til velkendt dansk sommer med ustabilt og vådt vejr.

Sun Air Cup og Junior DM blev afviklet, mens vejrguderne stadig var med os, og konkurrencen fik ikke mindre end 7 ud af 9 konkurrencedage. Vores Jacob Lassen havde sin debut til Junior DM, og fik en samlet 11. plads. Hertil skal bemærkes, at Jacob en af dagene fløj sig til en dagssejr, og på sidste konkurrencedag høstede en andenplads. Det er godt fløjet af en debutant, og vi glæder os allerede til at følge Jacobs videre færden i konkurrenceverdenen.

Arne Boye-Møller luftede JS3’eren til VM i Hosin i Tjekkiet. Midtvejs i konkurrence lå Arne godt placeret i top 5, men desværre kostede en udelanding på næstsidste dagen dyre point, så Arne endte på en stadig flot samlet 18. plads. Schempp-Hirths nye Ventus 3T løb med både 1. og 2. pladsen i 18-meter klassen, og JS3’eren tog 3. pladsen kun 321 point fra vinderen. Der er ingen tvivl om de to flytypers præstationer, og det bliver spændende at se dem konkurrere igen.

Jeppe Sørensen og Kenneth Petersen byggede videre på den oprindelige klubtur til Lüsse i Tyskland. Med de to Ventus’er ZX og MO på krogen, drog de to rejsepartnere afsted i uge 31. Det tyske indlandsklima bød på temperaturer op til 37 grader, men stadig godt flyvevejr, så de to herrer fik en masse god flyvning og oplevelser dernede. Læs selv Kenneth’s rejseberetning længere fremme i denne udgave af ”Kontakt”.

Vi har på det seneste fået en håndfuld nye elever. Det er dejligt med medlemstilgang, og der venter eleverne en spændende tid med masser af gode oplevelser og udfordringer. Jeg håber I alle vil tage godt imod vores nye medlemmer, og hjælpe dem tilrette i klubben. Husk på, der er mange nye ting ud over flyvningen, som man skal lære, når man er ny i klubben.

Forsættes via forside billede linket ->