Sæsonstart

Så fik vi taget hul på en ny svæveflyvesæson, da vindposen 9. marts i regn og rusk blev hejst på Skinderholm. Glædeligt havde en masse af klubbens medlemmer med deres familie trodset det bidende kolde og ikke mindst våde vejr og var mødt op for at være med til at byde den nye sæson velkommen. Grundet vejrliget på sæsonstartsdagen måtte flyvningen desværre aflyses, men allerede dagen efter gik det løs med årets første PFT-flyvninger og ikke mindre end 30 starter blev afviklet.

Sæsonens første 300 km udeklareret opgave er allerede fløjet i VK fra Skinderholm. Håber dette kan være en appetitvækker for flere til at komme ud på ture væk fra pladsen. Påsken falder i år meget sent, og lad os håbe det kan begunstige os med mange gode flyvetimer i påskeferien, som løber direkte over i forårslejren i uge 17. Vi skal fortsætte den gode tendens fra sidste år, og lad os prøve at slå de 980,99 flyvetimer fra 2018!

Den velkendte stræktrænerordning, i år ledet af Thomas Grove, kører ufortrødent videre, selvom der desværre har været mandefald i gruppen. Husk at gøre brug af tilbuddet; stræktrænerne står til rådighed og hjælper dig gerne, når de er på pladsen. Ingen opgave er for stor eller lille for stræktræneren; om det være sig hjælp til termikflyvning ved pladsen, indkodning af opgave i Oudie, motivation og målsætninger for sæsonen, to-sædet opgaveflyvning, eller...

Forsættes via forside billede linket ->