December – pakker...

Tæt på halvdelen af medlemmerne har nu sendt deres pakke ønsker til Herning Svæveflyveklub.

Tak for opbakningen til klubbens initiativ til flyvepakker for sæson 2018! Som bestyrelsen flere gange har nævnt ved medlemsmøderne, er formålet ikke at få flere penge ud af medlemmerne, men at vi skal få flere flyvetimer for de samme penge. Og flere flyvetimer, det er mere aktivitet, og aktivitet skaber ny aktivitet. Nissen har på forum budt medlemmerne velkommen med deres pakkeønsker. For de af jer der endnu ikke har sendt jeres ønsker til Nissen, så kig lige igen på tidligere udsendt information om pakker-ønskelisten og vær med på forum.

Du kan også møde op på vintervedligeholdsdagene i helt frem til jul og fortælle om dine ønsker samtidig med, at du lige giver en hånd med i værkstedet. Det giver så god en stemning. Vintervedligeholdet skrider frem. For nogle af flyene er det ikke gået helt efter planen. I en række bevægelige dele på VN-motoren er der påvist ret betydeligt slid. Disse dele udskiftes her i december, hvorfor vi beder holdene bære over med, at VN fortsat tager plads i værkstedet.

Vi har desuden nogle uventede udfordringer med TG-sideroret, men Jørgen Ø. Jørgensen arbejder ufortrødent og tålmodigt videre gennem TG 3000-timers synet. Avionik-holdet er ved at gøre klar til nye radioer i flyene, som skal på de lange stræk til udlandet i 2018.

Bemærk, at ZS vil være ude af drift i januar pga. at den ene vinge sendes til reparation og propellen til renovering. Forsat god december til dig og dine.

/Steen Lomborg

Forsættes via forside billede linket ->