En sæson med historisk lav aktivitet..

Det regnede... dog ikke med timer og starter.

Men vi fik:
  • Tre nye S-piloter, hvoraf den ene allerede har reserveret fly til junior DM!
  • Guld, sølv og bronze ved DM
  • En fin sommerlejr med masser af kunstflyvningsaktivitet
  • Piloter til EM og VM
  • Besøg af kampagnen ”Åbent hus - kun for kvinder”
  • Tre nye unge ivrigt flyvende elever som meldte sig ind i efteråret
  • Igen gang i medlemsmøderne, med rigtig gode diskussioner om hvordan vi med kontingentstrukturen kan stimulere aktiviteten
  • Styrket økonomien yderligere
  • Sikker flyvning

Til vinter får vi:
  • Igen et større teorihold.
  • En god opslutning til vintervedligehold. Flere hold er allerede i gang.

2018:
  • Et hold omkring Per Kragsø er langt fremme med planlægning af en ny Lüsse-tur, flere fly er allerede reserveret. Meld ind med din interesse til Per Kragsø.
  • Mange flere flyvetimer.

Materiellet er pakket ned og de nærmeste måneder vil der være høj aktivitet i værkstedet. Jeg skal indtrængende bede alle medlemmerne bakke op omkring vore holdledere. Holdlederne gør et beundringsværdigt og stort arbejde, hvad enten det drejer sig om fly, startmateriel, forfang, wirehentere, traktor eller græsklippere.

Det er evident, at holdlederne behøver at vi alle slutter op og yder vores del af vintervedligeholdet. Hvis du ikke allerede har kontaktet din holdleder, så gør det nu. Husk! Spørg ikke hvad din holdleder kan gøre, men hvad du kan gøre for Herning Svæveflyveklub!

Forsættes via forside billede linket ->