Et lille, men dygtigt og engageret hold.
 
Teoriholdet 2018-19 er blevet lille, men fantastisk engageret. 1 fra Viborg, 2 fra Silkeborg og 2 fra Herning (Lukas og Rasmus). Alle arbejder godt og aftenerne er direkte sjove, inspirerende og givende for eleverne; også for læreren. 
 
Vi kunne sagtens bruge mange flere elever på s-teoriholdet 2018-19. I starten troede vi, at vi havde et hold på omkring 15 elever fra de tre klubber, Silkeborg, Viborg og Herning + et par drageflyvere. Men, men. Arbejdet kaldte en til at deltage i Vejle, da de underviser lørdage. En vendte nordpå til Aviator. To stoppede efter få gange, da svæveflyvning lige nu ikke var sagen tidsmæssigt. En prøver at læse op – på engelsk, da hans dansk endnu ikke er helt i top (han er fra Letland).
 
Så nu er holdet på 5 meget aktive og 3-4, der har svært ved at få arbejde og teori passet sammen. De vil sikkert gå til prøve; et par af dem på engelsk.
 
Samarbejdet mellem Viborg, Silkeborg og Herning Svæveflyveklub om s-teorien har nu fungeret i nogle år og det fungerer rigtig godt. Eleverne skifter fra klub til klub, alt efter, hvor fagets lærer hører til. I Herning underviser Nis Adelby Clausen  i Flyveprincipper (oversat: Aerodynamik), Holger Vemmelund i MYB og Kurt Thybo i Meteorologi. De andre klubber stiller også med 2 eller 3 lærere til de 8 fag. 
 
Alle på holdet er begyndt at skole, hvilket er godt for deres forståelse for fagene.
 
På det "sammensatte" billed kan I se Michael og Jesper fra Silkeborg, Rasmus og Lukas fra Herning og Ida og hendes chauffør og far fra Viborg.
 
/Kurt Thybo