Henvender sig til dig, der står med det ene ben i flyveren, men lige ønsker at teste dig selv i luften, før du indrømmer, at du også gerne vil have et svæveflyvercertifikat :-)

Der er mange muligheder i denne fritidsaktivitet, og efter eget valg, vil vi gerne introducere dig til, noget af det, du kan gøre med certifikatet i hånden. Samtidig fortæller vi hvordan du kommer igang, og du får mulighed for at spørge ind til uddannelsen.

Elev

Du sættes i forsædet på vores skolefly, herefter vil en instruktør introducere dig til den praktiske del af uddannelsen og på din første tur overlader vi styrepinden til dig.

Passager

Føler du dig ikke helt klar til at have kontrol over flyet, så kan du prøve din første tur som passager fra bagsædet, her vil du hurtigt få fornemmelsen af, hvorfor du også gerne vil have et certifikat med passagertilladelse, så du kan tage dine venner med.

Motorflyvning (TMG)

Vil du hellere flyve med propel er dette også muligt. Uddannelsen er den samme, koster lidt mere, men der kan flyves når du har tid. Den hurtigste vej til certifikatet.

Introduktionsturen kan opdeles i tre katagorier:

1. TMG op til 30 min flyvningog koster 595,- kr
2. Flyslæb op til 500 meter - ca. 20 min flyvningog koster 495,- kr
3. Spilstart op til ca 400 meter - ca. 10min flyvningog koster 295,- kr
Der kan betales med MobilePay eller kontanter på startstedet.

Du er altid velkommen til at møde op på flyvepladsen, og høre om vi har mulighed for at give en introduktionstur på dagen, men vil man være sikker på ikke at gå forgæves, så fang os forinden på klubbens tlf. 9714 1703 for en aftale.

Vi har aktiviteter hver lørdag og søndag, i hele sæsonen, som går fra starten af marts til slutningen af oktober. Der er normalt flyvning fra kl. 11 til 17.

Uden for normal åbningstid kan der laves en aftale med Torben Nygaard på tlf. 21 64 46 23. Eller er I en gruppe, der kunne tænke sig at komme ud at flyve, har I mulighed for at booke et arrangement. Der er mulighed for at medbringe mad og drikke. Servicen låner I af os. Her skal I også kontakte Torben Nygaard.

Kender du én, som kunne være interesseret i at prøve kræfter med vores sport, så kan vi også lave et gavekort på en introduktionstur, så vi kan få det afklaret.
Henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.